MiCAT Planner banner_2000x600.png
60 napos ingyenes próbaverzió
MiCAT Planner
Optimalizálja ellenőrzési programjait

A Mitutoyo most elérhetővé teszi 60 napos Offline Programozási INGYENES PRÓBAVERZIÓT!

  • Online és offline programozás, valamint programok szerkesztése a(z) MCOSMOS-5 segítségével
  • Offline programozás 3D CAD-fájlokból a MiCAT-Planner segítségével.

Készítsen mérési programokat, amelyek jelentősen javítják az ellenőrzési minőséget és hatékonyságot.

A MiCAT Planner egy olyan szoftver, amely automatikusan generál mérési programokat koordináta-mérőgépekhez (CMM). Lehetővé teszi bárki számára, hogy könnyedén készítsen magas színvonalú mérési programokat, és megbízhatóan javítja a mérési műveletek hatékonyságát.

 1. Egyszerű használat, akár szakképzettség nélkül

Nincs szükség haladó képességekre vagy átfogó ismeretekre. Bárki könnyedén létrehozhat mérési programokat az intuitív kezelési folyamatok segítségével.

 

 2. Csökkentett munkaidő és javított üzemelési arány

 

Jelentősen csökkenti a mérési programok elkészítéséhez szükséges időt. Hozzájárul a munkaidő felgyorsításához, az ellenőrzési és gyártási folyamatok során, valamint javítja az üzemelési arányt.

 3. Magas vonalú mérési programok 

 

Lehetővé teszi optimális mérési eljárások létrehozását, amelyek figyelembe veszik az összes mérési tételt, kiküszöbölve a mérési minőségbeli eltéréseket a munkatársak között.

 

  1. 1. Könnyen használható, nem szükséges speciális tudás vagy szakképzettség

Kihívások

  • Programozási nehézség.
  • Az eszközöket csak képzettek használhatják.

Megoldva a MiCAT Planner segítségével

 

  • Az intuitív, kattintásalapú működéssel egyszerűen és automatikusan
  • a szakértőkével egyenértékű mérési programokat generálhat.

 

Nemcsak az ütközéseket ellenőrzi, hanem automatikusan generálja az ütközéselkerülő útvonalakat, amelyek tartalmazzák a befogószerszámokat is. Bárki készíthet biztonságos mérési programokat, amelyek elkerülik az ütközéseket.

 

Mi is pontosan az a PMI?

A PMI a Termékgyártási Információt jelenti, amely tartalmazza a tűrési információkat, annotációkat, felületkezelést, anyagokat és egyéb információkat, amelyek szükségesek egy termék legyártásához, és amelyeket egy 3D CAD modellhez adnak hozzá.

A háromdimenziós modell, amelyhez szerkezeti jellemzők (méretek, megjegyzések, mennyiségek stb.) kerültek hozzáadásra, 3DA modellnek (3D annotált modell) nevezzük.

2. Gyorsabb munka, fejlettebb feladatvégzés

Kihívások

  • Az ellenőrizendő alkatrészek megnövekedett száma több időt igényel a mérési programok elkészítéséhez.
  • A mérési program létrehozása lefoglalja a CMM-et, így az kevésbé áll rendelkezésre a méréshez.

Megoldva a MiCAT Planner segítségével

  • Lehetővé teszi az optimális mérési program offline létrehozását a CAD-modell elkészültével egyidejűleg.
  • Csökkenti az ellenőrző munkások munkaidejét és jelentősen lerövidíti a termékgyártási ciklusokat.

 

 

Még akkor is, ha a munkadarabok nincsenek kéznél, mérési programok készíthetők offline és rövid idő alatt. A koordináta-mérőgép (CMM) üzemelési aránya jelentősen növelhető.

 


3. Magas teljesítményű mérési programok

Kihívások

  • A mérési eredmények eltérhetnek a munkavállalók között.
  • A mérési készségek átadása nehézkes.

Megoldva a MiCAT Planner segítségével

 

  • Lehetővé teszi a házon belüli mérési know-how és szabályok megosztását az üzemeltetők közötti egyéni különbségek kiküszöbölése érdekében.
  • Automatikusan generál egy programot az összes mérni kívánt elem legrövidebb és leggyorsabb módon történő méréséhez.

 

Hogyan használjuk a programot?


Azáltal, hogy a létrehozott mérési programot széles körben terjesztik a gyártási részlegek, minőségellenőrzési részlegek, üzleti partnerek stb. között, lehetővé válik, hogy minden fél azonos minőségű méréseket végezzen.

 

Jegyezzük meg: Minden félnek az MCOSMOS azonos verziójával kell rendelkeznie!

 

Támogatott CAD formátumok
CAD Format Bővítmény
Standard STEP .step/.stp
ACIS .sat
Opcionális NX .prt
Creo Parametric Pro/E .prt/.prt
CATIA v5 .CATPART
Solid Works .sldprt
JT Open .jt
QIF MBD .gif

Támogatott nyelvek

Japán, angol (US/UK), német, francia, spanyol, portugál, olasz, kínai (egyszerűsített/hagyományos), koreai, lengyel, lengyel, cseh, holland, török és orosz.

MBE (Model-Based Enterprise) 3D modellek alkalmazása

Egy olyan modellalapú vállalati rendszerben (MBE), amely a 3D CAD-adatokat (3DA modelleket) a csatolt információkkal, például a PMI-vel együtt a tervezési részlegeken kívüli részlegek és a beszállítók számára is szétosztja, az adatok vállalaton belüli felhasználásával a munka hatékonysága javul a tervezési szándék pontos kommunikációja és az információk összekapcsolása révén az egyes folyamatok között.

  • Ideal software for promoting MBE

MiCAT Planner automatically extracts measurement items based on the PMI of the 3D CAD model. The designer's intentions can be properly reflected during measurement, and there is no need for the measurement operator to teach the system the measurement path while looking at drawings.

 

Kérje a teljes verziójú szoftvert
60 napos ingyenes próbaidővel - még ma!

 

 

A Mitutoyo Ingyenes verziójában szereplő szoftver a telepítést követően 60 napig használható.

 

Fontos: A MiCAT-Planner ezen demo/teszt verziója által generált alkatrészprogramok MCOSMOS-Run opciót igényelnek azon a CMM-en, amelyen az alkatrészprogramot végre kell hajtani. Ez az MCOSMOS-Run opció szerepel ebben a tesztverzióban, de 60 nap után szintén lejár. A MiCAT-Planner által generált alkatrészprogramok 60 nap utáni további használatához az MCOSMOS-Run opció megvásárlása szükséges.

 

A Mitutoyo 60 NAPOS Offline alkatrészprogramozási INGYENES KISZERZŐDÉS igénylésével Ön elfogadja, hogy a Mitutoyo Europe egy meghatalmazott képviselője e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megadja Önnek a letöltési URL-t és egy későbbi támogató hívást a szoftver, a vezérlő, a tapintók és más elemek konfigurálásához, amelyek szükségesek a Mitutoyo MiCAT Planner/MCOSMOS szoftver teljes funkcionalitásának kihasználásához. Ehhez szükséges az Ön elérhetőségi adatainak teljessége és helyessége, különösen az e-mail cím és a telefonszám. 


Az adatvédelem bizalom kérdése - és az Ön bizalma fontos számunkra. A Mitutoyo Europe GmbH tiszteletben tartja az Ön magánéletét és termékeink személyes használatát. Az Ön személyes adatainak védelme, jogszerű gyűjtése, feldolgozása és felhasználása fontos szempont számunkra. Annak érdekében, hogy Ön biztonságban érezze magát weboldalunk látogatása során, a személyes adatok feldolgozása során szigorúan betartjuk a törvényi előírásokat, és szeretnénk tájékoztatni Önt az adatgyűjtésünkről és az adatok felhasználásáról. További információkért kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat.

 

Az ajánlatra a Számítógépes programok (szoftverek) használatára vonatkozó általános licencfeltételek (GTB) és a Mitutoyo Europe GmbH MITUTOYO Europe GmbH MiCAT szoftverének használatára vonatkozó különleges licencfeltételek vonatkoznak.

Rendszerkövetelmények
Windows 10 Pro 64 bites (1803-as vagy magasabb verzió)



Processzor: Többmagos processzor (2,0 GHz)
Memória: RAM: Legalább 4 GB
Grafika: NVIDIA Quadro tetszőleges típus, min. 4 GB memóriával. (Például: NVIDIA Quadro P600 2GB GDDR5)

 

Kapcsolódó tartalmak