Pótalkatrész ellátás és Javítás

Az Alkatrészek Javítása és Cseréje Részleg Andoverben, Hampshire-ben magasan képzett adminisztrációs és műszaki személyzetével minden évben több ezer tétellel foglalkozik.

A javítási létesítmény kiterjedt és átfogó. A célszerűen megépített műhely és kalibrálás ad otthont szakképzett és minősített technikusoknak, akiknek nagy gyakorlata van a kézi finomítástól az elektronikus hiba diagnosztikáig.

repairs.jpg

Közvetlen végfelhasználói kapcsolat a pótalkatrész/javítások terén - gyors és költséghatékony szolgáltatás és kommunikáció. A dedikált ügyfélszolgálati telefonos csapatunk mindig kéznél van segítségért, itt hívhatja őket: 01264 353123. 

education_pack_block.jpeg

Ingyenes oktatócsomag

A Mitutoyo oktatócsomag egy sor olyan elemből áll, amely kényelmes hivatkozásként szolgál a mérnöki metrológia elmélete és gyakorlata terén az osztályteremben, a munkahelyen és a laboratóriumban való használatra.

Kérje a csomagját

services_block.jpeg

Szolgáltatásaink

A teljes megoldás - Mitutoyo nem csak kiváló minőségű mérési termékekkel kereskedik, hanem garantált támogatást is nyújt az eszköz élettartama idejére, átfogó szolgáltatások segítségével.

Lásd szolgáltatások

contact_block.jpeg

Vegye fel a kapcsolatot!

A támogatáshoz, megrendeléshez, érdeklődéshez, kérjük hívja:


08:30-16:30 - hétfőtől csütörtökig
08:30-13:30 - pénteken

Üzenet küldése

Levelezési címünk/bemutatótermünk:
Mitutoyo Hungária Kft.
2000 Szentendre
Galamb József utca 9.