A világ vezető cége a precíziós mérésben

A Mitutoyo a világ vezető precíziós mérőberendezés-gyártója, amely óriási termékskálát kínál a következőkből: mikrométerek, tolómérők és mérőórák, keménység tesztelők, vizuális mérőrendszerek és 3D koordináta mérőgépek. Rendelhetők több mint 40 országban lévő értékesítési irodáktól, amelyek vevőszolgálati képviselet által támogatottak több, mint 100-ban.

Magyarországon, amellett, hogy kiváló minőségű termékeket nyújt a gyártó ipar számára, a Mitutoyo gép-specifikus képzést kínál az ügyfelek számára, valamint általános metrológiai tanfolyamokat vállalatok részére, melyek frissítik a személyzet képzettségi szintjét. Támogató szolgáltatások közé tartozik a műszaki tanácsadás a cég termékeinek specifikus alkalmazásai, gyártói minőségben történő kalibrálás és testre szabott rendszer kialakítás terén a különösen nagy kihívást jelentő mérési és alkatrész kezelési alkalmazásokhoz.

services_block.jpeg

Szolgáltatásaink

A teljes megoldás - Mitutoyo nem csak kiváló minőségű mérési termékekkel kereskedik, hanem garantált támogatást is nyújt az eszköz élettartama idejére, átfogó szolgáltatások segítségével.

Lásd szolgáltatások

contact_block.jpeg

Vegye fel a kapcsolatot!

A támogatáshoz, megrendeléshez, érdeklődéshez, kérjük hívja:


08:30-16:30 - hétfőtől csütörtökig
08:30-13:30 - pénteken

Üzenet küldése

Levelezési címünk/bemutatótermünk:
Mitutoyo Hungária Kft.
2000 Szentendre
Galamb József utca 9.

surfaceroughness.jpeg

Felületi érdesség útmutató

Rövid, zsebméretű, a laboratórium és műhely számára szolgáló útmutató, mely felöleli a műszaki metrológiai eme aspektusával foglalkozó mai nemzetközi szabványokban található meghatározásokat és terminológiát.